Administratie; u kent het wel. Voor veel mensen een struikelblok waar ze graag van af komen. Hebt u veel werk met het bijhouden van uw administratie m.b.v. uw personeel; payrolling hengelo is uw oplossing. Het payrol hengelo bedrijf neemt uw personeel op papier in dienst, waarmee hun juridisch werkgever worden. Met deze manier geeft u veel administratie uit handen en kunt u zich richten op de corebusiness van het bedrijf.

 

Wanneer je zoekt naar een goede payroller; moet je wel opletten over de voorwaarden en het tarief van de payrol instantie.  Tevens moet je kijken onder welke CAO je valt en of de instantie wel NEN gecertificeerd is!

 

Het regelen van uitbetaling voor werknemers kan vaak nog een heel gedoe zijn. Salarisadministratie is voor veel werkgevers een ingewikkeld en te moeilijk proces. De oplossing is echter simpel; payrolling.
Een payroll-instantie neemt jouw personeel aan op papier, en word hierdoor de juridische werkgever en daardoor neemt het ook alle arbeidsrechtelijke risico’s over. Vrijwel alleen maar voordelen dus, echter is er ook een minderpuntje. Je dient ook te betalen voor de diensten van de payroller; dus de kosten worden hoger. Deze prijs is bij veel instanties verschillend. Zoek je een payrolling Hengelo, kijk dan bij Soldij!