De concurrentiemarkt in de technische sector ontwikkelt zich in razend tempo, dankzij de nieuwe technieken zoals Robotica. Of het nu gaat om dienstverlenende, producenten of non-profit organisaties; innovatie en verandering zijn van zeer groot belang om een rol te blijven spelen in de markt. De klant van vandaag is veeleisend, voorbereid en legt de lat voor de ondernemer steeds hoger. Er wordt kwaliteit en services verwacht tegen een zo laag mogelijke prijs. Om aan deze voorwaarden te voldoen worden organisaties gedwongen met een kritische blik naar de interne processen te kijken, om te kijken wat er beter kan. Lean manufacturing kan hierbij helpen.

 

Lean Manufacturing is een beheer filosofie; gericht op het reduceren en waar mogelijk elimineren van verspillingen binnen een bepaalt domein. Bij lean draait het in de kern altijd om de klant. Dankzij lean gaat de productiekwaliteit omhoog en de productiekosten omlaag; dit leidt dus toch algemene winst.

 

Lean toepassingen zien we vooral in organisaties waar assemblage of het aansluiten van veel stappen en partijen een belangrijke rol speelt; zoals in de metaal, elektronica, dienstverlening en gezondheidszorg.

Maak kennis met lean manufacturing oplossingen van Z-Tech. Wij helpen om jouw doelen te bereiken en optimaliseren jouw processen met efficiënte toepassingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Z-Tech is ook beschikbaar voor koude technieken, vision systemen en robotica techniek!

 

6213914340_252a32b88f_z