Eens in de zoveel tijd wil je je personeel verwennen. Je medewerkers hebben hard gewerkt en staan altijd voor je klaar. Ze verdienen af en toe wat meer waardering. Rond de feestdagen krijgen ze altijd al een mooi kerstpakket. Gedurende het jaar wil je ze ook af en toe iets geven. Met deze leuke cadeautjes maak je ze blij!

 

Kleurrijke aanstekers

Altijd praktisch en leuk om te krijgen zijn natuurlijk aanstekers. Ga voor een luxe variant als je wat meer te besteden hebt. Zoals een metalen aansteker die je kan laten graveren. Of wat dacht je van een plasma aansteker die oplaadbaar is. Bij een kleiner budget kies je voor kleurige aanstekers van plastic en kan je deze stormaanstekers bestellen. Stormaanstekers hebben een grote vlam en blijven goed branden als het waait of stormt. Ze zijn navulbaar en gaan dus lang mee.

 

Heerlijk ruikende badproducten

Nog zo’n top cadeau is een lekkere douchegel of een heerlijke scrub. Wat is er nou fijner dan na een zware werkdag lang in bad te gaan met een geurige bath bomb? Je kan een mand samenstellen met verschillende producten van bodylotion tot badgel of een enkele fles met douchegel geven. Probeer origineel te zijn met oosterse geuren uit een hamam of een Turks badhuis. Geef er ook een leuke spons of handdoek bij. Een badproduct komt altijd van pas en wordt zeker weten gewaardeerd door je personeel.

 

Handige gadgets

Maak je personeel blij met een powerbank, usb stick of een leuke speaker! Een gadget is sowieso altijd leuk om te krijgen. Je kan gepersonaliseerde gadgets laten maken met je bedrijfslogo. Dit is goed voor de eenheid in je bedrijf en geeft een gevoel van saamhorigheid. Het is belangrijk dat de mensen die elke dag het uitvoerende werk doen daarvoor beloond worden. En een waardevol cadeau past daar helemaal bij. Een gadget behoort zeker tot deze categorie.