Zoekt u een milieuvriendelijke pvc vloeren van hoge kwaliteit maar wel voor een scherpe prijs? Bij ons bent u aan het juiste adres. Zowel voor thuis of voor uw bedrijf kunnen we van dienst zijn. In ons ruime assortiment PVC-vloeren zult u altijd iets passend aantreffen. U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een Uniclick, Gluedown of Dryback PVC-vloer. De kleurkeuze is zeer ruim en uiteraard door u in te vullen.

 

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ook zijn al onze PVC-vloeren:

– Gebruiksvriendelijk in installatie en onderhoud
– Vochtbestendig
– Comfortabel
– Stil

 

De PVC-vloer wordt vakkundig bij u geïnstalleerd en vrijblijvend advies op maat is voor onze kenners vanzelfsprekend. We streven naar passie en perfectie voor een passend interieur. Dit doen we door hoor en wederhoor te plegen met onze klanten en relaties. Uw ideeën worden gerealiseerd tot concrete ontwerpen en plannen.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze werkzaamheden? We heten u van harte welkom in onze showroom. Onze vloerspecialisten leiden u graag bij ons rond en voorzien u van het nodige deskundig advies. In onze showroom zult u een ruime collectie aan PVC-vloeren aantreffen. Uiteraard doet de mogelijkheid zich voor om de verscheidene kleurstalen mee te nemen naar uw locatie, zodat u kan kijken welke het beste past.

 

PVCvloeren.nu is onderdeel van Oude Luttikhuis Interieur. Sinds 1993 zijn wij een begrip in Oost-Nederland en een sterke speler binnen de vloerenindustrie. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en werken samen met een hechte groep vakmensen. We zijn bereid om voor elke klant een extra stapje te zetten.

 

pvc vloeren