Het is belangrijk uw bedrijf op een goede manier naar voor te brengen, maar een vergadering op een klein zolderkamertje is allerminst wat u wenst.

Zeker niet wanneer u moet vergaderen of onderhandelen met een belangrijke sponsor, klant of toeleverancier.

 

U wilt dus vooruit met uw onderneming maar beschikt niet over de goede faciliteiten die nodig zijn om belangrijke vergaderingen te leiden? Dan kunt u in de regio Hengelo alvast sterk uit de hoek komen in onze monumentale fabriekshal als vergaderruimte. Via Google vindt u ons ook op trefwoorden zoals “vergaderlocatie hengelo” of “vergaderruimte hengelo”. Ongetwijfeld bieden onze kwaliteiten de service die u nodig heeft!

 

Waarom kiezen voor een externe vergaderruimte Hengelo?

* Als ondernemer wordt u op een externe locatie niet gestoord door de dagdagelijkse problemen die op eigen locatie wel naar u worden geschoven.

* U beschikt hier over alle tools die u nodig heeft om uw punt naar voor te brengen. Catering, beamers, wifi, flip overs en andere visuele middelen zijn hier beschikbaar.

* Onze monumentale fabriekslocatie werkt bovendien zeer inspirerend. We zijn er dus zeker van dat vergaderlocatie Hengelo zeker kan bijdragen tot een gemoedelijke sfeer tussen u en uw partners en daar plukt u de resultaten van.

* Doordat u een externe locatie inhuurt, zijn uw genodigden minder snel geneigd hun aanwezigheid af te zeggen. Zo krijgen de te bespreken onderwerpen direct een gewichtige meerwaarde.

 

Een vergaderruimte huren, dat is 100% focus op uw zaak.

Bekijk snel de mogelijkheden op de externe locatie zoals de vergaderruimte in de regio Hengelo.

 

vergaderen-hengelo