Wat hebben Rihanna, Kate Hudson, Ed Sheeran en Pierce Brosnan gemeen met elkaar? Geen idee? Wel, ze zijn gek op suppen. Rechtstaand peddelen op een groot surfboard is dé Hollywoodtrend van het moment. Gelukkig hoeven wij het niet zo ver te zoeken, want SUPpen in Scheveningen kan ook!

 

Stand Up Paddling

Suppen behoort tot de boardwatersporten, net zoals golfsurfen. Bij het suppen sta je op een grote surfplank van 2,5 tot 4,5 meter en beweeg je je voort met een peddel, vandaar ook de afkorting: SUP (Stand Up Paddling). Het volume van het SUP-board is groot, waardoor hij gemakkelijk blijft drijven. Dat is zeker interessant, omdat je evenwicht op de proef gesteld wordt. Maar geen paniek, want oefening baart kunst!

 

Suppen voor iedereen

Hou je van watersporten en wil je wat nieuws proberen? Dan is suppen in Scheveningen zeker iets voor jou. Je hoeft geen ervaren surfer te zijn om deze sport aan te leren. Je bepaalt samen met een ervaren instructeur het niveau van het suppen. Hierdoor kan iedereen deelnemen: ongeacht je ervaringen of je sportiviteit. Je leert de basis door stabiel op je board staan en peddeltechnieken toe te passen. Als je het wat intensiever wil, kan je na een tijdje golfjes proberen te nemen, waardoor je sneller door het water glijdt. Adrenalinekick gegarandeerd!

 

Suppen als bedrijfsuitje in Scheveningen

Net zoals bij golfsurfen is deze individuele sport toch een groepsgebeuren. Het samenzijn en het aanmoedigen van elkaar in het water zorgt voor een sterkere en informele band tussen jou en je teamgenoten. Je leert elkaar immers op een andere manier kennen. Verder zorgen de golven van de zee voor een lichamelijke inspanning en een mentale ontspanning. Een afwisselende workshop met vallen en opstaan, maar avontuur en veel fun is in dit bedrijfsuitje in Scheveningen ook volledig inbegrepen!