Wanneer je een nieuwe auto wilt dan heb je over het algemeen twee mogelijkheden, of je koopt een nieuwe auto, of je leaset een auto. Hier willen wij jou laten zien waarom het een goed idee zou zijn om via privé lease een nieuwe auto te nemen.

 

Je weet wat je elke maand kwijt bent

Een groot voordeel van private lease is natuurlijk dat je een vast maandbedrag hebt en geen rekening hoeft te houden met variabele kosten als wegenbelasting en de autoverzekering. De enige extra kosten zijn die voor de benzine. Dit kan erg fijn zijn als je van zekerheid houdt en graag weet wat je elke maand aan de auto kwijt zult zijn. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Autobedrijf Otto Voortman.

 

Geen aanbetaling of slotsom nodig

Wanneer je het contract aangaat is er geen aanbetaling nodig en wanneer het contract eindigt hoef je ook geen slotsom te betalen, je kunt meteen weer een nieuwe auto leasen of er eventueel een kopen. Dit zijn dus nog meer extra kosten die je niet hebt en waar jij je dus ook geen zorgen over hoeft te maken.

 

Je hoeft geen geld te sparen

Wanneer je een nieuwe auto wilt kopen moet je natuurlijk een flinke som geld hebben liggen, maar dit is voor privélease niet nodig. Uiteraard moet je wel een vast inkomen hebben zodat je maandelijks je auto kunt betalen, maar je hoeft niet te wachten zodat je kunt sparen en dan pas een auto kunt kopen. Je hebt direct een nieuwe auto.

 

Ideaal voor senioren

Wanneer jij op je oude dag nog geld wilt lenen voor het kopen van een nieuwe auto dan gaat dit vaak erg moeilijk, een oplossing kan dan zijn om een auto te leasen in plaats hiervan. Private lease kent vaak geen leeftijdsgrens en anders ligt deze boven de 75 jaar.

 

Je weet nu dat er wel degelijk enkele voordelen kleven aan de privélease van een auto. Wanneer je een nieuwe auto wilt hebben kan dus zeker een oplossing zijn die je moet overwegen. Kijk voordat je een nieuwe auto aanschaft dus goed naar de opties en maak hierna een overwogen beslissing.