Stijlvolle Italiaanse overhemden zijn tegenwoordig heel populair, heel verrassend is dit niet. De zelfverzekerde stijl van deze overhemden is een onmiskenbaar feit. Deze overhemden zijn smaakvol, modieus, en tevens ontzettend stoer. Deze blouses kunnen hierdoor tijdens verschillende gelegenheden gedragen worden, zowel in ieders vrije tijd, maar tevens als zakelijke kledij.Op deze manier heb je altijd geschikte kleding voor elk moment in je kledingkast hangen. De stijlvolle Italiaanse overhemden zijn te herkennen aan het design, ze hebben hoge boorden, dubbele kragen en typische dessins.

stoffen Italiaanse overhemden

De Italiaanse overhemden zijn vaak gemaakt van 100% Egyptisch katoen, tevens heb je de overhemden met polyester, deze stof is makkelijk te strijken. Terugkomend op de blouse in het algemeen; Een origineel Italiaans overhemd is voorzien van een dubbele kraag, tegenwoordig zie je dit veel minder. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten boorden.

1200_g

Italiaanse hoge boord overhemden zijn uniek door de verschillende details in de boorden, ze geven een uniek karakter aan de blouse en zorgen ervoor dat elke blouse speciaal is.
De hoge boord van het overhemd zorgt voor een extra dimensie aan de blouse. Het geeft een verfijnd en afgewerkt geheel en maakt het geheel erg stylisch. De strakke boord ziet er erg netjes .De print die vaak aan de binnenkant van de boord zit maakt de blouse erg vlot en modieus.

Ook de manchetten, onderzijde van de mouwen, van overhemden met een hoge boord zijn vaak netjes afgewerkt, met als leuk detail dezelfde print die ook terug te vinden is in de boord.