Bij een organisatie die veel geld verdient kan de spanning hoog oplopen betreft het vervoeren van het geld en of waarde. Er zijn hier namelijk veel risico’s betrokken. Gelukkig is er de Waardetransport in Nederland. Het geld- en waardetransport is een speciale tak van dienstverlening waarin alles draait om het verminderen en beheersbaar maken van risico’s. Als vertrouwde partner van retailers, openbare instellingen en gemeenten weten zij precies waar de instanties mee te maken hebben. Problemen en uitdagingen op het gebied van geldverwerkingen zijn erg lastig en horen eigenlijk niet nodig te zijn. Maar waar en wanneer ze toch voorkomen is het vervelend. Geld- en waardetransport bedrijven kijken naar de gehele geldverwerking cyclus en dragen bij aan de efficiëntie van de organisatie, vermindering van fraude en het creëren van een veilige omgeving voor de medewerkers.

 

Wat doet geld- en waardetransport?

 

Een waardetransporteur is een partner in geld en waardetransport als het gaat om het halen, brengen en verwerken van het muntgeld. Zij halen het geld van een bedrijf op of ze brengen het naar een gewenste bestemming en zorgen voor de verwerking daarvan. Door gebruik te maken van de diensten van een bedrijf die geld en waarde transport worden de veiligheidsrisico’s in de keten geminimaliseerd, je krijgt een heldere rapportage en inzicht in de geldstromen. Daarnaast hoeven medewerkers niet met contant geld over straat lopen, waardoor het risico om in aanraking te komen met zware geweldsdelicten en georganiseerde criminaliteit is verlaagd. Voor de gezondheid van het bedrijf is dat erg belangrijk, omdat je je hierdoor kunt focussen op wat echt belangrijk.

Heb jij een bedrijf en wil je gebruik maken van geld- en waardetransport? Dan is het de goede oplossing om veel risico’s te verlagen en om zorgen weg te nemen.