p zoek naar een nieuwe wasmachine? Bij Witgoed Outlet Store treft u vele varianten aan. Dit geldt overigens voor alle soorten witgoed. U moet dan denken aan vaatwassers, wasmachines, kookplaten, vriezers, koelkasten, drogers en fornuizen. We zijn bij Witgoed Outlet Store specifiek gespecialiseerd in de witgoedhandel. We kopen witgoed in, repareren en checken de machines in onze werkplaats en stomen ze weer klaar voor de verkoop. Inmiddels is onze naam een vertrouwde en bekende naam in de regio Twente. We beschikken over honderden machines in allerlei soorten en maten. Omdat we actief bezig zijn met het vergaren van nieuw witgoed is onze voorraad als permanent te bestempelen. Kunnen wij helaas niet aan uw wensen voldoen? Geen nood, we zetten direct ons beste beentje voor om gericht voor u op zoek te gaan naar de juiste machine.

 

Voordat we ons witgoed weer verhandelen willen we er 100% zeker van zijn dat er niks aan mankeert. In onze werkplaats lopen dan ook goed getrainde specialisten rond die uitvoerig de binnenkomende apparaten testen en mocht dat nodig zijn volledig repareren. We willen u immers de beste kwaliteit verkopen. Uiteraard kan het zo zijn dat een machine het binnen drie maanden na aankoop begeeft. Binnen drie maanden krijgt u gewoon de garantie zoals u mag verwachten. Binnen 48 uur maken we de machine weer startklaar voor u. Repareren doen we in onze werkplaats of bij u aan huis. Wanneer u een machine ter reparatie aanbiedt geldt de drie-maanden-regeling ook. Wij willen er zeker van zijn dat we de juiste service overbrengen.

 

Wanneer u er zelf niet uitkomt in de zoektocht naar een machine kunt u ons altijd bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met het maken van een keuze. Bezorgen doen we in heel Twente. In Borne, Losser, Hengelo, Enschede Oldenzaal, Almelo etc. We leveren tegen een zeer scherp tarief.

 

Witgoed Outlet Store