Ben jij op zoek naar tijdelijk, maar goed opgeleid en ervaren personeel in de buurt van Arnhem, maar dan gebruik van een detacheringsbureau. Of je nu mensen nodig hebt in verband met een zwangerschapsverlof van een van je werknemers, of dat je een tijdelijk project hebt waar wat extra handjes voor nodig zijn of dat je gewoon even ondersteuning nodig hebt door grote drukte, een detacheringsbureau kan je uit de brand helpen.

 

Wat is een detacheringsbureau?

Als je gebruik maakt van een detacheringsbureau dan huur je personeel in van het bureau. Het personeel dat je inhuurt blijft in dienst bij het detacheringsbureau. Omdat dit bureau de werkgever is, dragen zij ook de risico’s die horen bij het in dienst hebben van personeel. Zo kun je denken aan het doorbetalen bij ziekte en de ontslagvergoeding in het geval van ontslag. Ook het salaris gaat via het detacheringsbureau. Als opdrachtgever huur jij slechts de werknemer tijdelijk in.

Voordelen van het gebruik van een detacheringsbureau

Welke voordelen heeft het om gebruik te maken van een detacheringsbureau? Je loopt als werkgever geen risico’s wat betreft ziekte en ontslag omdat de werknemer niet bij jou in dienst gaat. Ook heb je over het algemeen te maken met hoogopgeleid personeel dat al veel ervaring heeft opgedaan bij andere werkgevers. De functies zijn immers steeds tijdelijk en het bureau regelt de plaatsingen van de werknemers. Hierdoor hebben de werknemers veel ervaring en vakkennis opgedaan. Omdat ze nieuw zijn in het bedrijf zelf komen ze vaak ook met verse ideeën. De meest ideale situatie is een aantal mensen met veel ervaring binnen het bedrijf en af en toe wat nieuwe mensen met een frisse blik. Ook hoef je je niet voor langere termijn te binden aan de mensen. Als de drukte voorbij is, of het project is afgerond, dan beëindig je de overeenkomst zonder problemen.

 

In Arnhem heb je verschillende detacheringsbureaus

Ook in Arnhem heb je verschillende detacheringsbureaus. Vaak is het wel praktisch dat je personeel, ook al zijn deze maar tijdelijk in dienst, niet vanuit de andere kant van Nederland hoeven komen. Dit scheelt weer reistijd en reiskosten. Zoek je voor een tijdelijke functie, bekwaam en goed opgeleid personeel, neem dan eens contact op met een detacheringsbureau in Arnhem.