Als scholier zijnde kan scheikunde een lastig vak zijn. Je moet niet alleen leren begrijpen wat atomen en moleculen zijn, je krijgt ook nog te maken met abstracte vergelijkingen. En daarnaast heb je bij scheikunde ook nog de praktijk.

Heb je de theorie niet helemaal onder de knie, dan zullen ook de proeven die je moet doen niet duidelijk zijn. Zodra je eenmaal een achterstand opgebouwd hebt bij scheikunde is deze niet snel weg te krijgen zonder dat je hier hulp bij krijgt.

 

Scheikunde bijles aan huis

Mocht je een achterstand hebben bij scheikunde dan heb je nu de mogelijkheid tot het volgen van bijles aan huis. Deze bijles wordt gegeven door een vakkundige coach die alles weet over rekenen met mol en atoomverbindingen.

Iedere vraag wordt net zolang behandeld tot het onderwerp helemaal duidelijk is. En mochten er na de bijles nog vragen zijn, dan kunnen deze worden behandeld op het leerplatform. De coach is namelijk ook te bereiken via je smartphone of tablet via de huiswerk-app.

 

Motivatie verhogen

Het voordeel van scheikunde bijles aan huis is dat dit er is voor ieder leerniveau. Daarnaast ontvangen ouders iedere maand een overzicht wat de voortgang betreft. Zo blijf je volledig op de hoogte van de voortgang van je kind.

 

Het is dus voor ieder leerniveau mogelijk om te kiezen voor persoonlijke hulp bij scheikunde. Omdat het hier 1-op-1 bijles betreft en er een huiswerk-app is, hoeven vragen niet onbeantwoord te blijven tot de volgende bijles scheikunde. Bijles is verre van weggegooid geld, want je investeert ermee in je eigen toekomst. Kijk daarom nooit te snel naar de kosten. Natuurlijk moet je het kunnen betalen, maar belangrijker is dat je ervoor zorgt dat je een goede toekomst tegemoet gaat.

Omdat de opgebouwde achterstand op die manier snel is weggewerkt, zal dit zorgen voor meer motivatie. Zodra de cijfers weer omhooggaan is dit een teken dat de achterstand is weggewerkt. Vanaf dat moment is app-only ondersteuning via de huiswerkapp voldoende om de motivatie te verhogen en beter te worden in scheikunde.